Geen holle woorden, maar concrete daden

Eigenlijk vinden wij ons te veel doeners om slechts als adviseurs door het leven te gaan. Een goede maar snelle analyse van een probleem is belangrijk en vervolgens adviseren wij een oplossing en een aanpak om zaken in de praktijk werkend te krijgen”. Dit klinkt simpel maar om bijvoorbeeld Het-Nieuwe-HRM-instrumenten zo te laten werken dat ze de gewenste verandering en beweging ondersteunen en mee helpen realiseren, blijkt in de praktijk een lastige klus. Het inhuren van adviseur maakt het niet per definitie makkelijker…

Integrale werkwijze voor alle bedrijfsprocessen

Wij adviseren u over het brede terrein van organisatie ontwikkeling. Over de volgende thema’s raken we bijna altijd in gesprek: Bedrijfsstrategie, Resultaatgerichte Bedrijfsvoering, Het-Nieuwe-HRM-ontwikkeling, Resultaatgericht Leiderschap, Competentiemanagement, Talent- & Performance-management en Teamontwikkeling. Hierover voorzien wij u graag van informatie.

NEW-X is Business Innovation door ontwikkelen en vergroten van uw performance; het hernieuwen van het concurrentievermogen door innovatie en het blijven inspireren: van ideevorming tot implementatie van nieuwe businessmodellen.