Een stap extra voor optimale bedrijfsvoering

NEW-X werkt, waar nodig, samen met businesspartners om de beste dienstverlening en adviezen voor onze opdrachtgevers te borgen. NEW-X heeft strategische allianties met ondermeer TNO, Values Online AB en Accountants & Adviseurs. Door strategische allianties realiseert NEW-X integrale oplossingen op het gebied van organisatie & bedrijfsvoering, informatie, communicatie, personeel (Hoger Rendement met Mensen) en leiderschap. 

Ons team bestaat uit consultants, (Organisatie, HRM-, Financiele, Fiscale) adviseurs, trainers & coaches, mediators, associates en interim- en crisismanagers.

Duurzame bedrijfsvoering

NEW-X is maatschappelijk betrokken en is specialist in duurzame bedrijfsprocessen en duurzaam werknemen. Diverse medewerkers van de NEW-X vervullen bestuursfuncties bij lokale en of landelijke kennisorganisaties om veelal de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven te verbeteren en of te versterken. Daarnaast is New-X betrokken bij verschillende sociaal maatschappelijke organisaties en instellingen. 

Concrete en meetbare resultaten

NEW-X adviseert en ondersteunt uw organisaties bij het ontwikkelen, verbeteren, uitvoeren en professionaliseren van de bedrijfsvoering. Uw medewerkers zijn hiervoor uw kostbaarste kapitaal, maar ook een belangrijke kostensoort. Onze inzet levert u concrete en meetbare resultaten op.